Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Javascript disabled

You must have JavaScript enabled to utilize the full functionality of this website.

NÅ SKJER DET I ARENDAL!

Ikke slik å forstå at det ikke har skjedd noe her før, men i sommer debuterer vårt bymagasin i denne flotte sørlandsperlen.


“Det skjer”-konseptet har sitt utspring i Kragerø hvor over 30 utgaver har sett dagens lys, siden den spede begynnelsen for snart 10 år siden.
De 3 siste årene har magasinet også blitt laget på Lørenskog og i Tønsberg, og nå er altså tiden kommet for Arendal.


6 måneder er gått fra vår første presentasjon for Arendal By. Ideen ble sådd, interessen spirte, og vi har etterhvert møtt mange
positive og engasjerte mennesker. Disse har bidratt til at vi i dag kan presentere et tvers i gjennom lokalt bymagasin.


Alle saker vi skriver og hvert eneste menneske som er avbildet hører hjemme i byen, og alle bilder er selvsagt tatt i og rundt Arendal.
Dette er en videreføring av tradisjon fra de andre utgivelsesstedene, noe som utvilsomt er vår største suksessfaktor.


Som i de andre byene så ønsker”det skjer i Arendal” å være en formidler av de gode opplevelser. Vi håper å være et positivt bidrag til byen, løfte
frem butikker, bedrifter, idrettslag og enkeltpersoner, kort sagt være med å bygge merkevaren Arendal.


Vi lager et magasin som turister forhåpentligvis kan ha glede og nytte av. Men først og fremst ønsker vi å gjøre Arendals egen befolkning oppmerksom på alt det positive byen har å tilby. Kan vi klare å være et bidrag til lokalpatriotismen så har vi langt på vei oppnådd det vi ønsker.


Det vil være mye som foregår i Arendal som magasinet i første omgang ikke vil klare å favne rundt. For her skjer det faktisk veldig mye! Programmet for sommeren er spekket med festivaler, konserter, kulturarrangementer, ja faktisk flere hundre små og store begivenheter som det selvsagt er umulig å presentere i et magasin.


Men en ting kan vi love: alt og alle vi omtaler i tekst og bilder skal behandles med positivitet og respekt. Det er i overkant optimistisk å tro at magasinet vil være perfekt fra første stund, men i samarbeid med våre støttespillere håper vi å kunne utvikle et produkt som vi alle kan være stolte av!


Med dette ønsker vi alle en god sommer og høst, neste magasin vil være klart i november. God fornøyelse!
Fredrik Brubakken
Prosjektleder Det Skjer i Arendal

Annonsene i magasinet Nr 1 Sommeren 14