Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Javascript disabled

You must have JavaScript enabled to utilize the full functionality of this website.

KJÆRE LESER

 

Sommeren er endelig i anmarsj, og med den en ny utgave av bymagasinet “Det skjer i Arendal”. Dette er tredje nummer om og med en av de virkelige attraksjonene langs Norges kyst! Siden oppstarten vår/sommer 2014 har vi gitt ut et høst/vinternummer og kan nå tilby 116 sider med gjennomgående lokalt stoff!


Du kan boltre deg i presentasjoner av butikker og bedrifter, alt og alle tilhørende i Arendal kommune, akkompagnert av stemningsfulle bilder fra sentrale lokasjoner, som de fleste vil kunne gjenkjenne.

 

Spesielt vil vi trekke frem vårt besøk på Bjellandstrand gård på Tromøy. Bildene vi fikk i disse naturskjønne omgivelsene ble så flotte, og så mange, at det ble til en stor og fyldig reportasje.

 

Vi ønsker å kunne være et positivt bidrag til omdømmebyggingen av Arendal, og legger stor vekt på å belyse spennende prosjekter og etablissementer i kommunen. Vi er opptatt av menneskene i og rundt bedriftene, både de som alle ser, men også rette søkelyset på de som jobber mer i det skjulte.


Blant byens mangfoldige næringsliv finnes en mengde interessante arbeidsplasser som den jevne Arendalitt nødvendigvis ikke kjenner så godt til. Vår hovedmålsetting er at du som leser vil oppdage nye sider ved byen, sider som det er verdt å vite om.

 

Alt og alle i magasinet er forsøkt fotografert og beskrevet på en positiv måte. Motivet er selvsagt å fremsnakke de som er med og bidrar, men vi ser det også som vår oppgave å gjøre folk enda mer oppmerksom på alt det positive som foregår i den flotte byen deres!

 

Vi har som vanlig for liten plass til å få med “alt”, men tar gjerne i mot tips om viktige saker til bruk i senere utgaver!
Vi er alltid opptatt av å bli bedre, og selvgode som vi er trenger vi kanskje din hjelp for å se våre svakheter?

Vi ønsker å takke alle positive bidragsytere, uten dere kunne aldri magasinet vært realisert.

 

Med det ønsker vi alle en riktig god sommer, og etterhvert en deilig avkjølende høst!

 

Det skjer i Arendal kommer med ny utgave i midten av november!Inntil da, god fornøyelse!

 

Annonsene i magasinet Nr 3 Sommer 15