Sentrum er byens hjerte. Sammen med gode samarbeidspartnere gleder daglig leder i sentrumsselskapet, Hanne Gulbrandsen, seg til en hektisk og herlig sommersesong i fylkeshovedstaden.
Det skjer noe med oss når vi aner smaken av sommer, sol, sørlandet, Pollen og Arendal. Det er som en energi-boost. I byen kommer opplevelsene som ”perler på en snor”. Over 200 butikker og serveringssteder, et ”hav av arrangementer”, egne byferjer, Sørlandets eneste vitensenter, flotte gallerier, kunsthall, kveldsåpen by, egen barneutstilling, Ta Sjansen, konserter, Canal Street, Arendalsuka, Bondens Marked, Europeisk Matmarked og mye mer.
En bytur i sommerhalvåret pirrer sansene og speiler ”det gode liv”. I år møtes du av bysentrum der det i løpet av våren har skjedd en god omstokk og nytilførsel av butikker og serveringssteder. Det kan lønne seg å ta en oppdagelsesferd eller to for å ”gjenoppdage” byens skatter.


En pust i bakken, tankene går, gleden er stor når resultat av privat og offentlig samarbeid virkeliggjør drømmer. Takket være Arendal & Omegn Sparekasses rause gave åpner vi barnes lekeplass på torvet i juli i. Sommerhalvåret 2015 gir vi deg flere nyheter: Morgentrim med ”Puls-Yngvar” fra Nrk på Torvet kl 9 daglig i to uker i juli.
Stand-up Live med blant annet Jarred Christmas, Mc Keith Farnan fra Apollo Live, Marthe Kindervaag og Grim Moberg i Bankgården ved Torvet tre kvelder i uken fra juli til langt uti august.
Tour of Norway for Kids med sesongpremiere i Arendal primo juli.
Cruisebåter som gjester byen flere ganger i sommer og til høsten.

Byen er møteplassen, har mangfoldet og mulighetene. Vi gir deg varierte opplevelser i sommerhalvåret, tar du en utfordring? : Skap dine egne by-minner og del med oss på instagram #arendalby
…Ses i byen!