Fra riktig gammelt av bestod Fiskebrygga av boder der handlerne for det meste solgte makrell på
sommeren, sild på vinteren og torsk til jul! Fiskehandler Pedersen var eneste aktør som klarte overgangen
til mer kommersiell drift, og i dag er Freddy Larsen fjerde generasjons driver på “Brygga”.
Gamle Pedersen ville nok smilt lurt hvis han hadde sett hvordan hans gamle arbeidsplass har
utviklet seg i årenes løp. Vi entrer flotte, maritime lokaler, hvor man har beholdt “bodsjarmen”, og samtidig skapt
en moderne salgsmaskin. Lokalene, sammen med et særdeles imøtekommende mannskap og fantastiske, kortreiste råvarer,
gjør Fiskebrygga til en naturlig stopp for både fastboende og tilreisende.

Miljøbevissthet og kvalitet i alle ledd er altoverskyggende målsettinger for Fiskebrygga.
Man ønsker å levere næringsrik og smakfull mat som kan gi mennesker en sunnere livsstil.
De som har forsøkt vet at maten både ser god ut, og smaker himmelsk!

Kort sagt, balsam for både kropp og sjel!