Tilpasning og salg av briller hører til det man tradisjonelt forbinder med optikbransjen. De senere tiårene har også de fleste blitt synstestet, med stadig mer imponerende apparater, og øyehelse er et begrep mange har forstått viktigheten av.

Faktum er også at trender og moter for lengst har hatt innvirkning på vårt valg av briller, og med solbrillenes innmarsj i 1950-årene har dette gradvis blitt forsterket. Nå er det ikke lenger bare et valg av varemerke som kunden står overfor, men også det å finne brillen som passer den enkelte person. I et mylder av farger og former er ikke det nødvendigvis enkelt.... 

Mange kjenner trolig følelsen av å prøve tilsynelatende fine briller som slettes ikke passer oss? Men fortvil ikke! Hos Corneliussen får du hjelp!

 

Her finner du Brillestylister som er eksperter på stil, form, farge og ansiktsfasonger, og som skreddersyr glass til din infatning for et optimalt resultat.
En utvidet synsundersøkelse kan legge grunnlaget for den perfekte brille.

 

Sluttreultatet blir muligens annerledes enn det du selv hadde forestilt deg, men i møte med en Brillestylist er ditt valg i de beste hender.
Derfor: bestill en time i dag.
Kanskje vil du kunne overraske både deg selv og omgivelsene!