Nyli Blomsterhjørnet vil få Torget til å bugne av blomster i sommer, og ønsker seg yrende folkelivog flere torghandlere. 
Blomsterhjørnet har et stort utvalg av flotte buketter, dekorasjoner, blomsterpotter og vaser i tillegg til vinkartonger, sjokolade og kaffe. Her er alt man trenger til den perfekte gave. I butikken kan man planlegge blomsteroppsatser til fest eller bryllup, arrangere kurs og venninnekvelder, men også bestille bårebuketter og kranser til begravelser. Alt av blomsterbinderi og dekorasjoner lages i butikklokalet av fagutdannede blomsterdekoratører. I en koselig stemning kan man ta en kaffe mens man venter. Elin og Asbjørn Svensen er butikkeiere, mens de kreative sjelene Janne Svensen og Randi Lauvdal er daglige ledere.

Butikkpersonalet har lang erfaring fra blomsterfaget, og er oppdatert via kurs og demonstrasjoner. Nyli Blomsterhjørnet har planter og snittblomster av høy kvalitet., og yter den beste service for alle kunder. Etter over 50 år og tre generasjoner i bransjen kjennetegnes Nyli Blomsterhjørnet, Torvet og Nyli blomster på Nyli av
god kvalitet og topp service. Alle de tre blomsterbutikkene er medlemmer av Interflora, et samarbeid for blomsterbutikker verden over.