Skoringen har et godt utvalg av gode sko til glade føtter for hele familien. Her finnes alt fra fasjonable festsko til behagelige og praktiske hverdagssko. Skoringen gir deg mulighet til å fremheve din personlighet, skifte stil, leke med ulike ”looks” og utforske moten. Skoringen har profesjonell ekspertkunnskap om sko – både til liten og stor.

Skoringen i sentrum har medarbeidere med lang fartstid i skobutikk. Stian Alexander Mørland er sønn av disponent Halfdan Mørland, og er fjerde generasjon som jobber med sko. Stian har i likhet med kollega Kristine Vehus Pedersen 17 års salgserfaring i bransjen.


Butikkmedarbeider Christina Hoel har i to tiår formidlet fottøy i skobutikken kjent for godt utvalg til liten og stor, far og bestemor. Christina er som sine kolleger stolt av vareutvalget og mangfoldet i butikkens sortiment. Skoringen i Strandgaten fører mange skomerker i tillegg til Skoringens egne merkevarer. Her gjør et dedikert salgsteam sitt ytterste for å kunne tilby det kundene etterspør når det handler om sko, enten bruksområdene er arbeid, fritid, fest eller hyttekos.

 

Skoringen i Strandgaten har en egen avdeling med et godt utvalg dameskomodeller i store størrelser. Butikken har også et solid utvalg av herresko i større størrelser. Skobutikken har mange lojale kunder, og er en godt etablert sentrumsbutikk. Skoringen har fire avdelinger i Arendal og Grimstad, og er en landsdekkende skokjede med ca. 160 butikker i Norge og Danmark.