Julebord med god mat, musikk og mye moro fredag og lørdag fra 19.november til 12.desember

Clarion Hotel Tyholmen vil være ute i god tid med et tilbud til alle som ønsker å feire jul eller deler av julen i flotte omgivelser nær bryggene i Arendal: Ta med kolleger, venner eller familie på en smaksrik og stemningsfull juleopplevelse på Clarion Hotel Tyholmen. Underholdningen sørger Fredrik Schulze Krohg for. Moromannen som kan fylle Arendals kulturhus alene samarbeider med det velkjente partybandet Playmood. Seksmannsbandet spiller varierte hits fra de siste tiårene, og garanterer god stemning og trøkk på dansegulvet. Playmood spiller hovedsaklig kjente coverlåter og hits i pop og rock sjangeren fra 60 tallet og oppover, men svinger også innom deilig disco, country og folkekjære norske festsvisker. Låtvalget er stort og variert, alt fra AC/DC og Creedence til David Guetta og Rihanna.


Clarion Hotel Tyholmens utmerkede kjøkken serverer herlig og innholdsrik julebuffet med tradisjonell julemat og kaldmat samt flere nye retter, blant annet sushi. Og hotellets dyktige konditor lager alle dessertene ”fra bunnen av” til et bugnende dessertbord.

 

Unngå lange taxikøer og venting i kaldt vintervær når kvelden er over. Ta heller heisen opp til
et stille og rolig værelse, og nyt tilværelsen. Våkn opp til en innbydende frokost. Ta med kolleger, venner eller familie til en smaksrik og stemningsfull juleopplevelse på Clarion Hotel Tyholmen.

 

Inkludert 3 retters middag, aperitiff og underholdning med Fredrik og Playmood:
Kr 895,- pr. person
Overnatting med Aust-Agders beste hotellfrokost: Kr 750 per enkeltrom
Kr 950 pr dobbeltrom

Reservasjon: 37 07 68 00
Mail: tyholmen@choice.no

 

Clarion Hotel Tyholmen er et levende hotell på bryggekanten i sentrum av Arendal.
Unn deg selv, familie, venner og kolleger en utsøkt juleopplevelse.