Etter tjue år i Grimstad og Arendal er familiebedriften Agder Interiør as en vel etablert og fremgangsrik virksomhet. Nå vil de tilby kunden noe mer enn kjøkken, og lanserer interiørkonseptet Colombini Casa i Norge. På Stoa i Arendal leveres totalløsninger til tradisjonelle og moderne hjem. Kjøkken er kjernevirksomheten, men delikate løsninger til stue, soverom og kontor lyser mot kundene som ankommer interiørsenteret på Stoa.


Colombini har vært på det internasjonale markedet i 50 år, med over 6500 utsalgssteder rundt om i verden. Konseptet begynte med innredning av soverom. For å kunne tilby totalinnredning av hoteller, kontorer og offentlige bygg utviklet kjeden over tid et helhetlig design for husets viktigste bruksrom: kjøkken, stue, soverom, barnerom og kontor.


Colombini Casas moderne og hjemmekoselige design kombinerer praktisk bruksverdi og estetisk nytelse. I tillegg finnes et rikt utvalg av vakre bruksgjenstander og accessoirer tilpasset et gjennomført design i hjemmet.


Daglig leder Kenneth Helgesen er en inspirert og engasjert formidler av designkonseptet Colombini Casa.
Enten man er hus- og hyttebygger eller midt i en oppussingsprosess, kan man ta med seg sine tegninger, og få råd og tilbud om en total innredning basert på Colombini Casas faglige kompetanse, solide erfaring og glødende engasjement. En inspirerende start på planleggingsprosessen er å oppleve de smakfulle og lekre utstillingene fra Colombini Casa hos Agder Interiør på Stoa.


Utstillingene inkluderer hvitevarer og kjøkkenutstyr fra Siemens Studioline som matcher det italienske interiørdesignets profil og høye krav til praktisk nytteverdi, design og kvalitet.