Hos Norsk Flid Husfliden Arendal banker hjertene for vår felles kulturarv og norsk håndverk. Tradisjoner blir holdt i hevd med glede og stolthet. Virksomheten har vært en naturlig og viktig kulturbærer i Aust-Agder i 80 år.
Norsk Flid Husfliden gir varige gleder med vekt på kvalitet, design og bruksverdi.

 

Norsk Flid Husfliden Arendal vil være en del av byens levende sentrum, Arendal by. Vi vis-er deg gjerne våre gave- og interiørprodukter av regional, norsk eller nordisk design og kvalitet, sier Marit entusiastisk. Ment kopper og vaser, pledd fra Røros Tweed eller Funky Doris, og mye, mye mer. Her er noe for enhver smak! Vi fører kjente merk-evarer som Birgit By Kristine Vikse, Siri Brodersen, Oleanna og Dale of Norway, tøfler fra bl.a. danske Glerups eller norske Tova, smykker fra Hasla, Hillestad og Huldresølv, foruten alt av tilbehør fra topp til tå til din bunad eller Tveit- og Ramsedrakt. Med et skikkelig bra utvalg av garn og en god dose service på kjøpet, kan det vel ikke bli bedre.

 

EN BUTIKK FOR KVALITETSJEGERE
Norsk Flid Husfliden Arendal tilbyr varer av høy kvalitet som det er godt både å se på og kjenne på. Butikken vår kan friste den som in-nreder både hjem og hytte, og vi tar godt imot våre sommergjester og andre tilreisende slik vi hilser våre faste kunder velkommen gjennom hele året.


Marit har mer på hjertet: Våre dyktige bunadtilvirkere legger både hjerte og sjel i at kunden skal kunne smile fornøyd og høste rosende ord for sitt nye drømmeplagg; enten det er Åmlibunaden eller en av de nye, rekonstruerte folkedraktene fra Aust-Agder. Og vi er meget stolte over det lekre Arendals-pleddet i marineblått og naturhvit/grått, som er designet av Ena Bosgraaf etter inspirasjon fra Arendals byvåpen og et sølvkrus funnet på Øyestad.
For flere nyheter: Følg oss på Facebook og Instagram.