Verdens mest berømte hemmelige agent har alltid vært en mann av sin tid. Da stilikonet James Bond dukket opp på filmlerretet første gang i 1962, var Omega Seamaster 300 allerede godt etablert som det foretrukne armbåndsur for dykking og undervannsekspedisjoner. Omega har fulgt filmhelten gjennom samtlige 24 filmer, og Omega Seamaster 300 har vært agentens utvalgte armbåndsur de siste 20 år.


En moderne og nyutviklet modell er på plass i «SPECTRE» med stil, styrke og presisjon. 7 007 utgaver av agentens mekaniske Omega Seamaster 300 «SPECTRE» er på markedet. Modellen har et utvalg av designdetaljer og oppdaterte finesser som er en spesialagent verdig.

Urmaker Lars Marcussen tilbyr fadderskap for klokker. Fagmannen ønsker å ta et spesielt ansvar for noe lite og verdifullt som skal ha et langt liv. Med jevne mellomrom trenger klokken ettersyn. Urkasse, glass og pakninger må sjekkes. Kanskje må rem og baretter skiftes, og uret trykktestes for å sikre vanntetthet. Batteriservice inkluderer sjekk av strømforbruk, montering av riktig batteri og smøring av pakninger. 

Et mekanisk ur trenger regelmessig service for å fungere optimalt. Uret demonteres, alle deler renses og oljes og pakninger byttes. Etter polering av urkassen ser klokken ut som ny. Hos Protid urmaker Marcussen kan kunden skal stole både på klokke og fadder.

Diamanter Slepen klarhet Ildfull skjønnhet Strålespill og fasetter Edel Gave til en Kvinne Får henne til å skinne.