Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Javascript disabled

You must have JavaScript enabled to utilize the full functionality of this website.

KJÆRE LESER

Takk for at du tar deg tid til å lese Det skjer i Arendal!

Vi er stolte over å kunne presentere vårt største magasin så langt. 132 sider med lokalt stoff, fra kjente lokasjoner og med byens egne modeller! Vi beviser nok en gang at Arendal har masse å by på, både når det gjelder handel, nytenkning og menneskelige ressurser.

I dette nummeret finner du en bred presentasjon av byens stolthet, ØIF Arendal, som for andre året på rad har knust all motstand og tatt håndballgullet hjem til Sørlandet. Les om trener Marinko Kurtovic sin filosofi som i stor grad har bidratt til suksessen.

Videre kan du lese om menneskene bak Frivillighetssentral og Gateentrepenører. Disse gjør en uvurderlig innsats for at andre skal ha en meningsfull tilværelse, og i enkelte tilfeller fange opp dem som har behov for en hjelpende hånd.

Du kan se flotte motebilder fra Rævesand, besøke en søppelhaug i rivende utvikling, bli kjent med miss Universe-finalisten fra Hisøy, kikke inn i en ombygd låve, lese om de som velger utvikling fremfor avvikling, være med på åpning av bar eller oppdage linken mellom distriktet og en av verdens mest leste forfattere!

Vi har også møtt Canal Street-general Mats Aronsen som leder en hær av frivillige i festivalens 20. sesong. Få med deg deres spektakulære nye planer og benytt samtidiganledningen til å drømme sammen med Kanalselskapet og dets tanker om et “Nordens Venedig”!

Alt dette og mye mer kan bli ditt for kroner 0, enten du åpner en av 18.500 postkasser eller tar med deg vårt gratismagasin fra en av 50 ulike lokasjoner i kommunen.

Det har selvsagt ikke vært gratis å bringe dette produktet til deg. De fleste innser at et bymagasin som dette koster “flesk” å få produsert, men gjennom godt samarbeid med butikker, organisasjoner og små og store bedrifter så har vi altså lyktes for femte gang!

Veien videre blir utfordrende, men håpet er at stadig flere skal få øynene opp for produktet, se mulighetene i det, og ikke minst, ønske å bruke penger for at Arendal skal kunne ha et “skrytemagasin”!

“Det skjer i Arendal” oppfordrer til “fremsnakking” og samarbeid!

Kun gjennom det kan VI lykkes med vårt produkt, og vi er overbevist om at dette også er nøkkelen til all fremtidig suksess for Arendal, både som kommune, by og som attraktivt handelssted!

God sommer til alle som heier på denne flotte byen!

Fredrik Brubakken

Prosjektleder
Det Skjer i Arendal

Annonsene i magasinet Nr 5 Sommer 16