Sommer i Sentrum

I år hilses du velkommen til en sommerpyntet by med blomsterflora og egne ”Sommer i Sentrum”-markeringer. Vi ønsker å sette sommeren i sentrum, og har lansert en ny nettside – www.sommerisentrum.no – der du kan se hva som skjer av gammelt og nytt i Arendal sentrum i sommer.

I tillegg til Ta Sjansen og Europeisk Matmarked blir det barnedager på Kanalplassen med eget bytog – Tshu-Tshu – som kjører daglig mellom Vitensenteret-Torvet-Tyholmen-Kanalplassen.

I juli åpner gjestehavnen et flott, utendørs bybasseng, og i slutten av juli blir det storkonsert i Pollen når blant annet OnklP entrer Canal Street-scenene.

I august fyller Arendalsuka byrommene med varierte aktiviteter og spennende debatter.

Opplevelsessulten?

Byen har flotte gallerier, bakgårdskonserter, festivaler, Sørlandets eneste vitensenter med aktiviteter for hele familien, bowling, kino, lekeland, flotte turer i gamle bydelen på Tyholmen, byferjer, sightseeingbåter, sykkelutleie og mere til.

Shopping & utelivsnyheter

Arendal har et rikt shopping- og restaurantutvalg, og det etableres stadig nytt i byen. Blant årets nyheter er byens kuleste barnetøybutikk Kidswear, Tyholmen kolonial med kortreiste lokale produkter og sydlandske smaker, samt Pigene på Torvet, kafeen som byr på egen bakst, internasjonale delikatesser og sesongens grønnsaker. Vi har Fabelaktig – det sjarmerende lekelandet ved Torvet, og Den Lille Andevinge, det nye utestedet på Tyholmen.

Utvidet shoppingtid i sommerbyen

Butikkene yter ekstra sommerservice og holder åpent til kl 18 mandag–fredag fra 1. juli til 20. august; byens kjøpesenter til kl 20. Det er i tillegg kveldsåpent til kl 22 to torsdager i juli.

Byen tar i mot deg med åpne armer enten du kommer med bil, buss, båt, ferje, sykkel eller til fots. Med god parkering, flott gjestehavn, byferjer, åpne butikker, restauranter og severdigheter ønsker vi velkommen til trivelige sommermåneder i Arendal sentrum.

…ses i byen!

sommerisentrum.no