Også restauranter behøver restaurering. Nå står Arendals største utested, Castelle, midt i en spennende ansiktsløfting.

En interiørmessig fornyelse planlagt av interiørarkitekter som er i forkant av tidens trender. Uteserveringen er nyåpnet, og Castelle bygges om innvendig mot slutten av året. Restaurantinteriøret har allerede fått en oppgradering i trendy italiensk design.

Sigmund Rose og Jan Ove Paulsen er driverduoen som alltid er i god stemning. De samarbeider godt med driften av sine fire utesteder, og setter pris på Arendals mangfold av utesteder. Jakten på inspirasjon og nye trender er viktig. Deres slagord er kjent: Utvikling eller avvikling. Restaurantdriverne drar ofte til byer som London og Barcelona for å hente nye impulser til egen restaurantdrift, og deler av personalet er gjerne med.

Oppdatert statistikk viser forøvrig at antall ansatte nå er etthundre og en. Det er ikke enkelt å finne perioder det passer å stenge et serveringssted for oppussing. I Pollen spilte værgudene med, og omsetningstapet ble minimalt: Castelles uterestaurant ble bygget om og fornyet under to dager med regn.

Sigmund og Jan Oves serveringsteder langs Pollen har alle en gledelig og solid omsetningsøkning, i tråd med drivernes målsetning. Det er spesielt matserveringen på ettermiddagen som er inne i en god utvikling.

Sigmunds kjærlighet til smakfulle retter og gode råvarer er vel kjent. Arbeidsglede og energi springer ut fra tilfredsstillelsen av å skape noe sammen med de 101 ansatte.

Personalet er restaurantdrivernes stolthet. Dyktige og erfarne ansatte bidrar til fornøyde kunder og god drift. Ekte begeistring over å fryde sine medmennesker med utsøkte kokkeferdigheter er fundamentet for spisestedenes fremgang. Det blir slik vi drømte om, konstaterer Sigmund Rose.