Sissel og Georg Andersen overtok Krøgeneslåven i mai i fjor. Det dynamiske paret har flyttet fra Grenland, sagt opp sine jobber, og solgt hus og hytte for å satse her i Arendal. Sammen ønsker de å ivareta en eiendom som har vært i familiens eie gjennom generasjoner.

Da gården ble lagt ut for salg måtte vi ta et valg, fastslår Sissel. Det Skjer i Arendal møter vertinnen på Krøgeneslåven i et miljø der alt gjort for at gjester og besøkende skal trives.

ARRANGEMENTSARENA MED EKSTRA GOD ATMOSFÆRE

Gården har vært i familiens eie siden 1700-tallet, med vanlig gårdsdrift frem til begynnelsen av 1990-tallet, forteller vertinnen. Mye arbeid er gjort siden landbruksdrift preget gården. Den har gått fra å være tradisjonell bondegård med dyrehold, inntil nylig å huse et hagesenter. Sissel tar Det Skjer med på en rundtur i de stemningsfulle selskapslokalene. I 2011 ble låven ombygd og kreativt innredet slik den fremstår i dag, informerer hun.

Bygningen er fylt med spennende detaljer. Det opprinnelige miljøet er ivaretatt, og Krøgeneslåven er som skapt for gode samlinger og meningsfylte arrangement. Gårdens historie og særegne stil gir sine gjester god energi, ro og kreativitet.

Nå satser ekteparet Andersen på overnatting, møte- og selskapslokaler. Krøgeneslåven er et behagelig sted for kurs og konferanser, og velegnet for bryllupselskap, konfirmasjon, jubileer og julebord.

OVERNATTING OG SYKKELUTLEIE

En del av Krøgeneslåven er nylig bygget om. Sissel kan stolt meddele at stedet har fem helt nye utleierom med til sammen sytten sengeplasser. De nye værelsene står klar for utleie fra medio juli. Det er fire rom med tre sengeplasser, og ett soverom med fem sengeplasser. Omvisingen bekrefter at alt er moderne, med tiltalende materialvalg og innredning.Kjøkken kan benyttes sammen med utleierommene. Foran inngangen til utleierommene blir det bygget en langsgående terrasse. Et perfekt sted å innta morgenkaffen sommerstid, kan man alt nå konstatere.

Overnattingstilbudet er allerede godt kjent via Facebook og nettsider. Mange gjester har forhåndsbestilt, spesielt i forbindelse med større arrangement i Arendalsområdet, sier Sissel med et fornøyd smil.

RESSURSPERSONEN SISSEL

Sissel Andersen er en modig og frisk leder og utvikler av Krøgeneslåven, og selv en viktig del av stedets ressurser. Hun er utdannet ved Handelshøyskolen BI, og har lang erfaring fra stillinger i privat næringsliv. Sissel ønsker på sikt å være en aktuell bidragsyter på møter og kurs for bedrifter og organisasjoner. I likhet med ektemann Georg har hun også solid erfaring fra toppidrettsmiljøet, både som utøver, trener og leder. Sissel har profesjonell coaching-utdannelse fra BI og Erickson Coaching. Men egne kurstilbud hun ønsker å tilby på sikt. Nå er Sissel først og fremst opptatt av at Krøgeneslåven skal bli kjent som kurs og selskapsarrangør.

Sissel Andresen er utvilsomt en ressurssterk og effektiv kvinne. Som gründer innser hun at ting tar tid, men har en fremtidsrettet plan er klar. Det Skjer magasinet tror lokalsamfunnet vil ta godt imot Sissel og Georg, som satser fremtiden på Krøgenes.