Tidligere Pollen bar har fått nye eiere. Hele 16 nye eiere, faktisk – men den daglige driften blir stødig utført av Johanna Sundqvist.

Med en aldersgrense på 23 år har de siktet seg inn mot et voksent publikum. Et publikum som ønsker å oppleve en behagelig stemning, som ønsker å omgås hyggelige folk, nyte god mat og nyte godt drikke i flotte omgivelser.

Menyen er basert på italiensk tapas, oster, basilikum og du får du alt fra Insalata Caprese, Bresaola alle carpaccio til Focacca napolio con Pesto. Og prisene er overraskende hyggelige.

-Vi ønsker at dette er et sted man skal komme til tidlig, og tror dette er noe våre gjester vil sette pris på. Videre er det mat som går fort å lage, så det er enkelt å stikke innom for å ta med seg i forbifarten, om det er det man ønsker, presiserer Johanna.

Men, det spørs nok om man ikke heller ønsker å slå seg ned, slå av en prat og nyte stemningen og stedet i seg selv.

Utestedet har fått et stort interiørmessig løft, et nytt smakfullt inngangsparti og interiøret er som tatt ut det lekreste interiørmagasin. Og de har tro på gjestene sine. Det viser de blant annet ved å kjøpe inn hvite pledd, om sommerkvelden skulle bli litt småkjølig.

- Jeg er utrolig stolt over alle mine “Andevinger”, smiler Johanna, som mange kjenner fra hennes tidligere karriere på Tyholmen hotell. Den driftige svensken hadde knapt jobbet der mer enn i et par måneder før hun ble tilbud jobben som hovmester. Eller er du kanskje en av dem som ble kjent med henne under hennes fire sesonger på Gautefall høyfjellshotell? Dette er historie. Nå er det Lille Andevinge som gjelder! Og de ansatte er opptatt av å gi oss alle noe ekstra.

Noe har hun dratt med seg fra fjellet, men i omskapt form. Johanna og resten av mannskapet på Lille Andevinge bytter ut After Ski med After Sea, og inviterer i juli til ”Blå timer” fra kl. 19.00-21.00. Her vil de servere diverse happenings, livemusikk, azurblå vin tilegnet middelhavet, som kan nytes i lave launch møbler, i svale omgivelser.

Kun fire dager etter Lille Andevinges Grand  Opening hadde stedet høstet imponerende 1500 likes på facebook. Arendal ser helt klart ut til å elske det nye utestedet på Tyholmen. Det er bare å like!