Denne artikkelen er laget med støtte fra Bohus Hartvig Olsen

Vår sivilisasjon er tuftet på opplevelser og kunnskap formidlet gjennom bøker. Slik sett er enhver bokutgivelse en grunn til feiring av menneskelig fremgang. Margareth Anker gjør sin boklansering til en helt spesiell opplevelse. Med en dyptfølt og engasjerende formidlerglede stimulerer og engasjerer hun sitt publikum av lesere og tilhørere utover den jevne litterat. I forfatterens fortellerkunst er det et budskap til alle. Man minnes fjerne politiske slagord: Alle skal med.

Margareth Anker utgir sin nye bok MASKENES NARR som første del av en trilogi. Lanseringen går av stabelen sammen med et team av medspillere fra artist-, kunst- og næringsliv. Hva er motivasjonen for å bli med på ferden inn i bøkenes verden? Jan Olsen ved BOHUS HARTVIG OLSEN bidrar med markedsføring og scenedekor. Innehaveren begrunner innsatsen ganske enkelt: —Det er alltid fint å prøve noe nytt. Det er første gang vi er med på en boklansering. At en lokal jente gir ut bok er stor stas. Vi har fått i oppdrag å style scenen til lansering, og det gleder vi oss til.

—Jeg setter umåtelig stor pris på engasjementet lokale aktører bidrar med, og ønsker å fremme alle sponsorene, artistene og kunstnerne, uttrykker Margareth helhjertet. Til show og lansering i kulturhusets store sal har hun med seg blant andre Bjørg Thorhallsdottir, Raylee, Solveig Andersen og ProjectD.