Carl Carlsen og Svein Braatlund hos Master Menswear i Havnegaten har vært i klesbransjen siden 1970-årene. De to har interessen for klær og moter nærmest i blodet, og nevner med muntre smil at mor til Svein og far til Carl jobbet sammen i en herreekvipering. Butikkdriverne fastslår at voksne menn stadig blir yngre og tøffere i klesstilen. Rosa og oransje er farger som har spritet opp herremoten de siste årene. Man ser blå blazer kombinert med røff dongeribukse og fargerik skjorte eller t-shirt.

Master Menswear står for klassisk mote for den voksne herre med vekt på kvalitet, varighet og veletablerte klesmerker: Henri Lloyd er et «must» på Sørlandet, engelsk vintage er representert med Lyle & Scott, sammen med kvalitetsmoteklær fra Lacoste. For den bevisste konsument er Meyers klassiske chinos et godt valg. Meyer er en del av Fairtrade, en internasjonal merkeordning som gjennom handel styrker arbeidere i fattige land.

Arendals første Master Menswear ble startet allerede i november 1990, og gjennom årene har det vært fire Masterbutikker i byen: i Kirkegaten, på Amfi og to utsalg i Havnegaten. Master har fått mange faste kunder. Carl og Svein kjenner mange kunder så godt at ulike størrelser blir gjenkjent og memorert. Butikkdriverne trives i det gode forretningsmiljøet langs gaten, og tilbyr det kleskunden trenger. Her får man også selskapstøy, dresser og blazere. Master er store på dress, og har skredder for eventuelle korrigeringer. Dessuten føres et utvalg sko som følger forretningens klesmerker.

Til høsten utvides utvalget med Tommy Hilfiger og motemerket Brax.