Bildet: To kjente og blide fjes på hotellet i Arendal som er “fikser alt”: Bookingsjef Ingrid Elisabeth Zaar (t.v.) og salgsdirektør Margrethe Svinøy.

Hotelldirektør Tore Jørgensen kjenner betydningen av dyktige og dedikerte hotellmedarbeidere. Tore fastslår takknemlig at de ansattes innsats har æren for at Clarion Tyholmen Hotel er høyt verdsatt på ulike tester og kåringer. Tilliten går begge veier. Internt i Clarion kjeden har hotellet nylig blitt kåret til hotellet med de mest fornøyde ansatte i Skandinavia.

Selskapet TripAdvisor har et webområde der reisende selv vurderer og gir tilbakemeldinger på sine reiseopplevelser. TripAdvisor har utpekt Clarion Tyholmen Hotel til beste hotell i Aust Agder. Clarion Hotel Tyholmen har fått utdelt fortreffelighetsbevis fra TripAdviso – en utmerkelse som anerkjenner reiselivsbedrifter som konsekvent får høye vurderinger fra reisende på TripAdvisor.

Twinings kårer Norges beste hotellfrokost hvert år. Også her er Clarion Tyholmen Hotel helt i toppen. Hotellet er valgt som fylkets beste hotellfrokost, og dermed nominert til landsfinalen som avvikles i løpet av høsten.

Clarion Hotel Tyholmen er ikke bare et hotell for forretningsreisende og kurs og konferanser. På hotellet kan man markere begivenheter fra vugge til minnestund, som bryllup, konfirmasjon og årsdager. Sørlandshotellet har en idyllisk beliggenhet med sjøen som nærmeste nabo. Her kan man nyte den fantastiske utsikten kombinert med en prisvinnende frokost på terrassen. Hotellets største bankettsal med kapasitet til over 300 personer, har også egen utgang til terrasse på bryggekanten. Clarion Hotel Tyholmen er et levende hotell på bryggekanten midt i Arendal sentrum.

Med hotellets sentrale beliggenhet er det kort vei til severdigheter som Merdø, Store og Lille Torungen, båtturer, museer og Nes Verk Golfbane. Kristiansand Dyrepark ligger kun en halvtimes kjøretur unna, og gjør Clarion Hotel Tyholmen til et godt alternativ for overnatting i sommersesongen.

Restaurant Kitchen & Table Arendal

Den svenske mesterkokken Marcus Samuelsson, basert i New York, bestemte seg for å ta Manhattans spennende smaker til Skandinavia og kombinere disse med lokale råvarer. Resultatet finner man også på Clarion Hotel Tyholmen – et hotell for mye mer enn en overnatting.