Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Javascript disabled

You must have JavaScript enabled to utilize the full functionality of this website.

Det skjer i Arendal - merkevarebygger for byen, menneskene og næringslivet

Det skjer i Arendal har landet sin sjette utgave! Nok en gang har vi trålet kommunen rundt etter de gode lokasjonene for bilder, sammen med de lokale fotomodellene. Intensjonen har som vanlig vært å bevisstgjøre kommunens befolkning om mangfoldet, kvalitetene, mulighetene og de kreative menneskene som Arendal har å by på.Vi klarer heldigvis ikke å favne rundt alt og alle som gjør Arendal til en attraktiv kommune, til det skjer det altfor mye spennende og positivt. Det vi derimot håper og tror er at de vi omtaler føler seg både hørt og sett, og ikke minst beskrevet med oppriktig glød og entusiasme.

Vårt magasin lever av å være gjennomgående positivt. De som velger å investere penger i oss skal være trygge på at de får sine synspunkter, poenger eller presentasjoner fremstilt slik de ønsker å bli oppfattet av våre lesere.

Vi vil at magasinet skal fremstå som en samlet merkevarebygger for byen, dens næringsliv og menneskene som bor her!

Med vår overordnede målsetting om hyggelige tekster og høy billedkvalitet er det vårt største ønske at Arendalittene skal føle et snev av stolthet når de leser magasinet.

Bruk oss gjerne aktivt når dere får besøk, send oss til utflyttede slektninger, del oss på sosiale medier, kort sagt, hjelp oss med fremsnakkingen av Arendal!

I dette nummeret finner man forhåpentligvis noe for enhver smak.

Vi har fulgt sykehusklovner i deres fantastisk viktige jobbhverdag, og vi har besøkt Tromøy, øya som har ”alt”. Vi har vært i Sør Amfi og fått bekreftet at Grane Håndballs ”jenteløft” lever i beste velgående, og vi har utfordret blomsterpiker og næringsdrivende til å være mannekenger.

Vi har møtt Søren, den danske skiinstruktøren med de mange fasetter, og vi har hatt æren av å bli kjent med, og skryte av, våre kollegaer i Arendals Tidende.

Vi har møtt ledere og andre ansatte i Aleris og fått innblikk i deres spennende planer, og vi har bivånet sprudlende ”jam session” på Lille Andevinge.

Det har blitt 132 sider papirmagasin av og med Arendals egne, både individualister og lagspillere. Hovedtema og grunnstein for hele prosjektet er likevel uomtvistelig samspill!

Uten en gruppe entusiastiske mennesker, vår heiagjeng, ville Det skjer i Arendal for lengst ha gjennomført sin avvikling.

Heldigvis så har vi holdt hodet over vannet, og opplever i stedet en positiv vridning av konseptet.

Vi har for første gang i vår 3-årige historie fått produsert en reportasje med støtte fra mange av dem som har byutvikling høyt på agendaen. Her går politikere, administrasjon, prosjektledere, næringsdrivende og gårdeiere hånd i hånd for å synliggjøre spennende byplaner, kortsiktige såvel som langsiktige.

Resultatet finner man på nærmere 30 sider, og bør være spennende lesning for de som mener at investering i, og styrking av sentrum er viktig for hele Arendal.

Vi takker alle bidragsytere til magasinet for deres støtte, både mentalt og økonomisk! Det gjør seg overhodet ikke selv å lage dette produktet for Arendal! Skulle den positive trenden fortsette, med stadig flere som ser verdien i det vi driver med, så bør sjansene være gode for at ”skrytemagasinet” kan
videreføres.

Hjelp oss med å bli bedre!
Tips oss om gode saker, og ta gjerne kontakt hvis dere ønsker å profilere dere i Det skjer i Arendal!

God vinter og vår, vi starter snart arbeidet med dsia7, med utgivelse ultimo juni 2017.

På gjensyn!

Fredrik Brubakken
- Prosjektleder for Det Skjer i Arendal

Annonsene i magasinet Nr 6 Vinteren 16/17