Vi har alle vært der – på let etter jobb. De aller fleste av oss skifter frivillig eller ufrivillig jobb flere ganger i løpet av livet. Det har blitt mye mer vanlig å skifte jobb nå enn for 15 år siden. Sørlandet merker i tillegg at mange bransjer er inne i krevende omstillingsprosesser, og det er nettopp da behovet for bemanningsbyråer er enda viktigere enn noensinne.

Robust region

Jobben med å finne den eller de rette kandidatene er meningsfull og interessant, og Bemanningsbyraaet opplever næringslivsledere i regionen som kompetente, kvalitetsbevisste og fokuserte.

–De aller fleste gir uttrykk for stort engasjement for å bygge en robust region, forteller daglig leder Gry Knutsen. Hun har 10 års fartstid fra bemanningsbransjen, og har spesialisert seg i bedriftsutvikling.

Vi har funnet ut hva vi er gode på

De startet opp i 2012 ble veldig godt tatt i mot av næringslivet. Byrået har vokst seg til å bli en foretrukket prosesspartner i de bransjene de har satset tungt på.

–Nå er vi størst på blant annet innen IT-bransjen, økonomi, ledelse, kontor, administrasjon og salg, poengterer Heidi Tellefsen, som selv er siviløkonom med med spesialisering innen regnskap og skatt.

Kvalitet

–Vi må levere kvalitet. Dette gjør at vi skjerper oss hver eneste dag. De aller beste oppdragene er når kundene stiller høye krav. Dette både liker og foretrekker de ansatte på Bemanningsbyraaet, sier Gry.

Trivsel på jobb

Selv om vi er skjerpet og fokuserer på å gjøre våre kunder fornøyde, ler vi mye og har det gøy, påpeker Nora Holst-Spencer. Trivsel på jobben er like viktig for de ansatte i Bemanningsbyraaet som kandidatene som er innom dem i jakten på sin neste jobb. Dyktige ansatte, gode prosesser og med en solid base av gode kandidater gjør at byrået er attraktive for næringslivet – og derfor klarer å finne de som passer.