Å innse at tiden er inne og behovet til stede for å erstatte noen av møblene hjemme med bedre komfort og smarte tekniske løsninger, er ikke alltid noe vi har forberedt oss på. Men, når det først gjelder, da er det viktig at møblene er raskt tilgjengelig .

FLOTT INTEGRERT TIL ANDRE MØBLER

Det er en fordel at blant annet stoler, sofaer og senger kan integreres pent inn der brukeren bor. Selv om vi trenger gode tekniske løsninger, trenger ikke hjemmet å bli institusjonspreget.

FUNKSJON, KVALITET OG DESIGN

Bohus Hartvig Olsen utvider stadig sortimentet av senger, sofaer og stoler til denne målgruppen.

De aller fleste modellene av disse møblene kommer i 3 hardhetsgrader, 3 forskjellige høyder og 3 forskjellige størrelser.

I tillegg kan man for eksempel få sofa og stoler med tilpasset setebredde og dybde, samt ulike rygghøyder.

EKSPERTISE NÅR DU TRENGER DET

-Svært ofte ønsker kunden at vi kommer hjem til dem og finner de beste løsninger sammen. Vi er svært opptatte av å kartlegge behovet for å finne de riktige  møblene med de rette funksjonene, forteller en tydelig faglig oppdatert Ole Petter Larsen.

Bohus Hartvig Olsen har Sørlandets første komplette senioravdeling for møbler.

TIMESVIS MED GOD KOMFORT

Sofaene kan föres med inkontinenstrekk som sys diskret inn og med avtagbart trekk øverst. Stoler og sofaer kan ha fjær for å tåle høy vekt. Stoler kan trilles, benstøtte innebygges, stolene kan legges ned dersom bena må være høyere enn hjertet og vi har stoler laget for å kunne ta en hvil uten at hodet ”detter” ned.
Alle møblene er enkle å manøvrere og bruke.

Møblene har 5 års garanti og er fra trygge leverandører slik at reservedeler og tilleggsutstyr alltid kan fikses. Møblene er CE- og TUV-godkjente. Trygghet, kvalitet og komfort.

Alle bør ha det trygt og godt der vi bor.