Nyli Blomsterhjørnet i Vestregate er så mye mer enn en tradisjonell blomsterbutikk. I sine sjarmerende lokaler inviteres det til kaffe. Denne inntas i flortynne, gamle porselenskopper, mens du sitter godt tilbakelent i en vintage sofa. Omgitt av deilige dufter, fargerike planter og blide blomsterjenter er rammen nær perfekt for en god samtale. Kanskje en brudesamtale?


I løpet av de kommende vintermånedene vil mang en fremtidig brud nyte godt av kreativiteten og erfaringen som finnes hos Nyli Blomsterhjørnet. Disse jentene både kan og vil sette sitt unike preg på sørlandsbrylluper neste bryllup 2017. Med sin kunnskap om moter og trender, kombinert med ydmykhet for det tradisjonelle, ønsker man å bidra med ”det lille ekstra”. På hjørnet finner man ellers blomsterbinderi til alle livets opp- og nedturer. Buketter og oppsatser til julebord, dåp, fest, konfirmasjon og begravelse lages av dyktige dekoratører, og sikrer kunden et godt håndverk og et personlig ”touch”. Dekorering av private hjem og bedrifter blir stadig mer etterspurt.


Et besøk hos Nyli Blomsterhjørnet kan avdekke flere behov enn man aner, og de desiger i alle prisklasser. Ta en tur innom og hils på ekspertisen, kaffekoppen i sofakroken er uansett verdt besøket!