Å kombinere hotell og leiligheter på denne måten, gir både fastboende og hotellgjester tilgang på mer god livskvalitet. Mennesker skaper liv. Og der det er liv er det godt å være. Det at det alltid er noen å dele opplevelser, drikke morgenkaffen med, ta morgendukkert med eller kanskje spille et spill med; dette er verdier vi vet at våre fremtidige beboere og gjester verdsetter høyt, sier Ove. Han røper også at det planlegges å bygge sentrums første mikrobryggeri i Bytage.

Lang erfaring

Sudrheimgruppen står for både prosjektering og er entreprenøren bak Bytage, har lang erfaring fra større utbygginger på blant annet Gardermoen, Sørum, Ullensaker, Trysil, Ski og i Eidsvoll. Sudrheimgruppen er også totalentreprenører på alle nivåer.

Forkjærlighet til Arendal

Ove Trøen forteller at helt siden han kjøpte Arendal Herregård i 2001, har han forstått at han hvert år må ha en stor porsjon Arendal. Tydeligvis har Ove Trøens kjærlighet for Arendal utløst ytterligere oppkjøp, og etter hvert salg, av de Arendalsbaserte driftkonseptene Ferdinand, Poppe, Poppe 2.etg og sjømatrestauranten 1711.

La deg bli inspirert

Er du spent på å se nærmere på det nyskapende fullservicekonseptet Bytage? Ta et dypdykk på bytage.no og bli inspirert til å både bo eller være gjest i Arendal sentrum.

 

De tre smarteste grep Arendal har gjort er:

Spør du Ove om hva han synes har vært de tre beste, smarteste og klokeste grepene som har blitt gjort i Arendal de siste 100 år, svarer han bestemt:

–Sett fra et reiselivsståsted er det alle de ulike eventene som har betydd mest for Arendal; VM i Offshore, Arendalsuka og Hovefestivalen. For vår del er VM i Offshore noe vi gjerne skulle hatt tilbake, fordi det publikummet samsvarer ekstra godt med hva vi kan tilby.

Hva er det smarteste Arendal kan gjøre nå?

–Det største og viktigste som kunne skjedd byen er at vi graver opp kanalene. Jeg håper alle ser hvilke muligheter kanaler kan gi sentrum.

 

Les flere artiker i denne utgaven: