– Det er mange grunner til å støtte Arendal Fotball, sier assisterende banksjef i Sparebanken Sørs bedriftsmarkedsavdeling i Arendal, Merete Lie Seland. Sparebanken Sør prioriterer å støtte aktivitet for barn og unge gjennom breddeidrett, men ser samtidig sammenhengen mellom breddeidrett og toppidretten som Arendal Fotball representerer. Gode toppidrettsprestasjoner bidrar til økt interesse og rekruttering til idrett. Topp avler bredde. Sparebanken Sør ønsker å bidra til vekst og utvikling i landsdelen. Og da er det gøy å kunne støtte opp om Arendal Fotball, som også har en viktig rolle som samfunnsaktør. 

– Det er ikke bare fotballinteresse som gjør det til en glede å være sponsor i Arendal Fotball, fastslår sponsor og styremedlem Sidsel Pettersen. Sidsel er daglig leder i Innoventi, som også er designsponsor for klubben. Idretten i Aust Agder har manglet spydspisser. Derfor er det ekstra flott at Arendal Fotball har kommet opp på nivå med Jerv og Start, og møter dem i OBOS-ligaen. Klubben er svært dyktig på å bygge sponsornettverk, nettverk som det er viktig å være en del av.

Wenche Våle Øynebråten er fotballinteressert, og spilte selv på guttelaget til Express. Den daglige lederen for Strai Kjøkken & Bad setter pris på energien rundt fotballkamper på høyt nivå, og tar gjerne med egne gjester.

– Forretningsmessig er det nyttig å være synlig i Arendal Fotballs nettverk, tilføyer Wenche. Å være med på sponsoraktivitet er dessuten svært hyggelig. Vi blir godt ivaretatt både før og under fotballkamper. Det er trivelig og givende å ta med forretningsforbindelser og venner på fotballkamp.

Kontakt Arendal Fotball. Bli en del av nettverket.