Dette er møteplassen med rike smaker, ekte kaffe og gode saker! Vi kan ikke annet enn å anbefale at du setter av litt tid. Til å slå deg ned. I solen.

Det føles litt urbant. Litt som på en fortauskafé i en stor og travel by. Her er det bare å løfte blikket, se på folka og nyte.

Den flotte gjengen på kulturhuset gleder seg over at sommersesongen er godt i gang. Med ny og smakfull meny ønsker de sommergjestene hjertelig velkommen til smaken av ferske reker, fish & chips, kremet fiskesuppe, club sandwich, salater og hjemmebakt focaccia med aioli. Og mere til.

De har alle rettigheter og serverer duggfriske drikker og lokalt øl, for ikke å glemme kaffen. Buen CaféBar har lenge vært kjent for sin gode kaffe, eller riktigere sagt, sin helt fantastiske gourmetkaffe. Her snakker vi skikkelig barista. Ja, har du ikke tid til å sette deg ned så anbefaler vi at du stikker innom og tar med deg en kopp som takeaway, før du farter videre.

I juli holder de åpent fra 11.00 til 17.00. I dette tidsrommet får du også kjøpt billetter til Bakgårdskonsertene og til et utvalg av høstens forestillinger på kulturhuset.

Når du da først er i byen, husk å benytte anledningen. Til å slå deg ned. Ved et av cafébordene og bare nyyyyte.