På dagtid som restaurant med en innholdsrik meny, og når kvelden kommer skrus bryteren av, og DJen inntar boksen. Men utelivet er ikke slik det en gang var. Innehaver Sigmund Rose forteller at det nå er konseptet «social eating» som er i vinden.

– Musikken er lavere i dag enn da vi startet i bransjen for 20 år siden. Folk vil sitte godt, kose seg og snakke sammen, sier han.

Sammen med Jan Ove Paulsen driver han til sammen fem barer og restauranter langs Langbrygga. Sammen med de ansatte reiser de rundt på turer i Europa for å følge med på trendene, og trendene tar de med seg hjem til Arendal. I dag har Sigmund og Jan Ove til sammen 110 ansatte, og mange av dem har jobbet i flere år.

– At vi kan ha mange faste ansatte gjør at vi kan levere kvalitet uavhengig av sesong, sier Sigmund.

Han mener også at flinke medarbeidere i et godt arbeidsmiljø er mye av grunnen til at de har blitt så store.

Felles for restaurantene til Sigmund og Jan Ove på Langbrygga er at maten er hjemmelaget, og hovedfokuset ligger i kvaliteten. Castelle tilbyr imidlertid store, romslige lokaler, og en variert meny som inneholder mye fisk og skalldyr fra lokale leverandører. Med innbydende og nyoppussede lokaler, og en frisk meny er alt duket for sommerens storinnrykk, dag som natt.