Hos Einersen Gull får du virkelig hjelp til å smykke deg med norsk design. Så mye som syv av leverandørene er norske, og her får du blant annet merker som Bjørg, Huldresølv, T/RAW og Spor. 

Disse leverer godt innen årets trend, der man klart ser det tenderer mot det enkle.

Ja, nå vil man gjerne ha det litt nettere. Tynne, lange smykker, gjerne med et lite anheng, er virkelig i vinden for tiden. Ellers går det mye i stableringer, flere tynne ringer utenpå hverandre. Dette gjelder også armbånd., der vi gjerne skal bære flere tynne varianter på en gang.  I tillegg går det mye i balanse – og klatreørepynt, forteller daglig leder, Line Einersen Kjerland. 

Hun skryter av de norske designerne, og denne gullsmeden vet mye om hvor mye arbeid det er som ligger bak. I samarbeid med smykkedesigner Frode Færø, har hun selv vært med å utvikle et eget bysmykke. Et Arendalsmykke!

I samme serie er det også laget ørepynt, ring, slipsnål, mansjettknapper, nøkkelring og kniv. Den perfekte herregave!

Line Einersen Kjerland har vært i bransjen lenge og ser klart at smykkemoten går i syklus. 

– Dette gjør at vi merker at folk er opptatt av kvalitet som skal vare lenge. Da kan man ta det frem igjen år etter år, presiserer hun.

Hun er også opptatt av redesign.

Det er fint å tenke ombruk, gjenbruk, og hente opp elementer fra gamle smykker, smiler hun. Og hun hjelper så gjerne.

Vi er heldige som har disse flinke, dyktige folkene i byen vår. La oss bare huske å bruke dem, så vi har dem i morgen også.