I år som tidligere arrangeres festivaler og konserter for enhver smak. Det er trening på torget med Yngvar Andersen og en mulighet til å ta seg en dukkert i bykjernen med det nye flytende bassenget eller på bystranda i Arendal Gjestehavn.

Sommeren 2017 blir den sommeren da vi åpner Norges nyeste nasjonalpark – Raet Nasjonalpark. Sammen med Jomfruland Nasjonalpark skal vi ha offisiell åpning søndag 13.august på Hove, Tromøy.

Allerede nå er interessen stor og vi ser frem til videre arbeide med tilrettelegging for vern og bruk!

Arendalsuka 2017 – 14.-19.august er på sitt sjette år, med full valgkamp og et sentrum som flommer over av besøkende fra fjern og nær.

TEDx Arendal 8-9.september har fristende program som det er vel verdt å få med seg og vi er stolte over å ha et slikt internasjonalt arrangement i vår by.

Farmen har sin innspilling i Arendal denne sesongen fra slutten av juli og utover høsten og vi gleder oss til å vise frem vår flotte natur i østre del av kommunen. Midt i Sørlandsleia skal tiden skrus tilbake og de utvalgte deltagerne kjempe om vinnertittelen.

Arendal er godt tilrettelagt med båter til øyene, busser, stier for syklister og gående, stor gjestehavn, rikelig med parkering i fjell og et kompakt sentrum nesten helt uten trafikk.

Vi liker å si; velkommen igjen!

— Robert Cornels Nordli, ordfører i Arendal