I 2012 flyttet RSA BIL Arendal inn i nytt bygg på Krøgenes, og de formidable salgsresultatene fulgte med på flyttelasset. Ja, de imponerer stort! Hvert år siden 2003 har Rune og resten av staben blitt kåret, i sin klasse, til Årets forhandler.

De beste løsningene

Finansiering og valgmulighetene ved bilkjøp hos RSA er mange. 

– Her kan du handle bil med null kroner i egenkapital, og du står fritt til å velge om du vil eie, leie, lease eller låne. Per i dag finansierer vi de fleste bilene, men det er helt opp til kunden hva de selv foretrekker. Vi fikser de beste løsningene for våre kunder, presiserer Jacobsen.

Og det samme gjelder i henhold til forsikring.

– Ja, vi har de aller beste samarbeids­partnerne og er alltid tidlig ute med nye produkter og løsninger. Nå er det for eksempel ikke lengre dyrt å være ung førstegangskjøper, forteller han.

Pilot

Det er ikke vanskelig å merke at Rune er stolt av folka sine. De er en sammensveiset gjeng, som alle vil mye. Et drømmeutgangspunkt for en daglig leder. Ved siden av travle dager kjører bilforretningen ikke mer enn to pilotprosjekt parallelt. Øyvind Torjussen er ett av dem.

– Han begynte hos oss i 2003 og har vært mange år på salg. Det er han til dels fortsatt, men nå jobber han i tillegg som servicerådgiver. Ja, han er alle våre kunders rådgiver, og følger dem fra første ledd på salg, til service, til kjøp av ekstrautstyr – til alt som har noe med bil å gjøre. Det vi ser nå er at Øyvind hjelper alle med alt, og kunden slipper å forholde seg til flere avdelinger og mange forskjellige medarbeidere, forteller Jacobsen.

Deres andre pilotprosjekt er etablering av et eget callsenter, drevet av Einar Bredo Olsen. Han jobber utadrettet og ringer kundene for å følge dem opp vedrørende alt som har med bilhold å gjøre.

– Dette er helt fantastisk! Alle er jo så glade for å få en telefon, for de vil jo prate! De ønsker ikke kun å motta email, brev eller sms, sier han.

Alfa Romeo Stelvio

Men, Rune er ikke bare opptatt av folkene sine. Han er også lidenskaplig opptatt av at RSA kan tilby flere biler og ulike modeller, til alle kundegrupper i markedet.
Når det gjelder den nye Alfa Romeos Stelvio, er han virkelig fornøyd. Og han er ikke den eneste.  Dagens Næringsliv presenterte i juni i år en ny test der den får full score både på kjøreegenskaper og design. De presiserer at bilen er meget god og morsom å kjøre, har en direkte og fin styring, super vektfordeling og har en gjennomgående sportslig karakter.  Når det gjelder Dagens næringslivs omtale av designet er det ingen tvil.  Lekkert!

Alfa Romeos ikoniske tilnærming til design skaper en enestående og umiskjennelig SUV, beriket med unike stildetaljer. First Edition debuterer med et enestående oppsett, med 20” aluminiumsfelger, fargede bremsekalippere, Bi-Xenon lys og kromlister rundt vinduene. Du får den levert i Arendal fra kr. 588.800,-

SWIFT 4x4 Hybrid

– Endelig har vi fått en hybrid fra Suzuki, og her får du mye bil for pengene. Den har en fantastisk fremkommelighet og et lavt drivstofforbruk.

Nye Swift er vesentlig romsligere enn forgjengeren. Til tross for at denne bilen har lavere forbruk og lite utslipp. Her snakker vi naturligvis også om store avgiftsbesparelser. Swift har i årevis vært Norges mest solgte kompaktbil med firehjulstrekk. Denne bilen setter en ny standard i sin klasse, med ultramoderne innovasjoner, som LED- nær og fjernlys med automatisk dimmer. Adaptive Cruise Allgrip Control og sikkerhetsutstyr som både Radar og Dual Senor Support. Pris fra 224. 900,- . Suzuki Allgrip Auto firehjulstrekkersystem er inkludert i prisen. Velger du SafeTech+ utstyrspakke får du et svært høyt utstyrsnivå til en fantastisk introduksjonspris.  Med sitt tøffe design, sine gode kjøreegenskaper, suverene sikkerhet - og firehjulstrekk er denne bilen skapt for norske forhold.

Nysatsing

RSA BIL på Krøgenes er stadig i utvikling og på sine 4300 kvadratmeter er de nå i gang med å opprette en ny butikk. I butikken.

– Her skal det bli delesalg hvor vi skal tilby produkter til personbil, bobil og varebil. Vi tror våre kunder vil sette stor pris på denne satsingen. For oss gjelder det ikke bare å selge biler. Kunden skal være storfornøyd etter å ha handlet hos oss. I tillegg er ettermarked og personlig oppfølging  noe vi virkelig vektlegger, ja det er svært viktig for oss, presiserer han. Det er også slagordet til RSA;

– Ja, vi gir deg trygt bilhold, smiler Rune Jacobsen, karismatisk.