Vi ønsker å være et sted med en identitet og profil, sier Torstein Thorsen Ekern.

– Fremtiden ligger i bærekraftige næringer. Felles for alle i Torvgata 7 er at vi jobber med positive og fremtidsrettede løsninger i ulike former.

Torstein er en av flere som står bak felleskapet i Torvgata 7, der alle leietakerne gis muligheten til å sette sitt preg på stedet. Det er allerede mye liv i bygget, med spennende temaer i de ulike halvetasjene!

Når du trår på innsiden er det første du møter kafeen «Kniv & Vaffel» som tilbyr mat og drikke fra lokale leverandører; produkter som lages med hjertet, historikk, engasjement og sjel. Møblene i secondhandbutikken utgjør sitteplassene for våre gjester. - Ta en kaffe og vaffel og finn deg en godstol – og liker du stolen ekstra godt kan du kjøpe den med hjem når du er ferdig, smiler Ekern.

En trapp ned finner du den kreative etasjen – med fotostudio og grafisk design – og beveger du deg oppover kommer du først til klima og miljø-etasjen, der du finner Klimapartnere og Våre Strender. Kontorfellesskapet en halv etasje videre opp består av nye fremtidsrettede bedrifter, blant annet innen grønn og blå vekst. I toppetasjen finner du virksomheter som med stor kyndighet tilbyr tjenester innen helse og livskvalitet.

Av og til bobles det veldig i og mellom etasjene, og latter og moro er en viktig del av arbeidsdagen - selv om alle jobber med forskjellige ting. Huset og etasjene er i ferd med å fylles, men det er fortsatt plass til flere virksomheter som ønsker å bli med!

– Vi i Torvgata 7 er godt fornøyde med stedets gode synlighet ut mot omverdenen. Vi håper jo å kunne være et inspirasjonssted for alle som kommer innom. I tillegg til fokus på bærekraft er samarbeid, liv og verdiskapning i byen viktige ledestjerner for oss.

– Vi ønsker til slutt å rette en stor takk til Elin Lunde, Arendal kommune og Levende Lokaler prosjektet. Uten støtten og engasjementet fra Elin & co hadde vi hadde aldri fått til dette, avslutter Torstein.