Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Javascript disabled

You must have JavaScript enabled to utilize the full functionality of this website.

Kjære leser!

Det er utgave nummer 8 av «Det skjer i Arendal» du nå holder i dine hender! Vi har som vanlig vært både «høyt og lavt» for å tilby deg et spennende og interessant produkt, et 100% lokalt og 100% positivt magasin.

Vi lever av å være positive, og sant å si så burde flere innse at det er den best farbare vei. Hvis man vil så er det selvsagt ikke vrient å finne noe og klage på. Det vil alltid være noe eller noen å kritisere.

Men hjelper det? I de fleste tilfeller er svaret et rungende nei. Vi har tvert i mot kommet til den erkjennelse at det å framsnakke, trekke frem det gode, ja til og med i noen tilfeller pynte på virkeligheten, skal være våre bidrag til å gjøre Arendal enda mer attraktiv. Om vi lykkes er det opp til deg å bestemme, og ros eller ris kan du dele ut ved å gå inn på våre nett- og Facebooksider, www.detskjeriarendal.no og facebook.com/detskjeriarendal.

I denne utgaven finner du en stor reportasje om herlige Hisøy, flotte motebilder fra Strand Hotel Fevik, bedriftsbesøk hos innovative Scanmatic og avslørende dokumentasjon fra kvelden da byens herrer stilte til dyst hos Marcussen Ur og Smykker! Vi har også tatt en titt på spennende nyvinninger i Torvgata, vært med i prosessen som for noen heldige leder frem til den store boligdrømmen, og vi har fulgt gatekunstnere i utformingen av bølgeskapende verk, samt mye, mye mer. Kort sagt; her burde være noe for enhver smak.

Om vi skulle være uheldige og ikke fange nettopp dine interesser så håper vi at du legger godviljen til og tenker at denne «blekka» uansett kan være positiv for byen din!

Vi vil nok en gang understreke viktigheten av å være positive. Ikke bare fordi det forventes av deg, men fordi du vil. Tenk positivt, og lokalt.

Skal Arendal fortsatt være en god plass å bo så må vi alle bestrebe oss på å bruke «butikken på hjørnet» og resten av det lokale næringslivet.
Noen er flinke, men vi kan alle bli bedre til å forstå og fremheve de mange positive synergiene av det å bruke hverandre.

Mye kan oppsummeres i et klokt utsagn som undertegnede lærte å leve etter i en fjern idrettskarriere: «Godt gjort er bedre enn godt sagt»

Riktig god sommer og høst til deg, kjære leser!


En positiv hilsen fra alle oss i «Det skjer i Arendal»

Annonsene i magasinet Nr 8 Sommer 18